Als gildeslager bieden we u producten die we van het begin tot het eind begeleiden. Hoe groter het stuk van het dier is dat je moet bewerken, hoe beter de kwaliteit ingeschat kan worden. En omdat de smaak beter is als de kwaliteit beter is, beoefenen we de ambachtelijke bewerking van het vlees nog altijd bij slagerij Henk Lotgering.
Naast de slagerij verzorgen we ook catering, koudbuffetten, barbequefeesten met verhuur van barbeque, fondue-, gourmet- en saladeschotels. We leggen de nadruk op service, alles is eigenlijk mogelijk, als het maar op tijd aangegeven wordt.
Door regelmatig cursussen en trainingen te volgen, blijven de werknemers en de werkgever voortdurend op de hoogte van het vakgebied. Wij proberen de kwaliteit van onze producten op een constant hoog niveau te houden. Om dit niveau te toetsen doen wij met grote regelmaat mee aan de vakwedstrijden van o.a. het Worstmakersgilde, wat tot op heden onze goede smaak en vakmanschap heeft bewezen. Meer informatie op de website.